Het Team

Ik ben Patrick Buschman, de initiatiefnemer en organisator van Triumphing cancer. Maar genoeg over mij.

Zonder de steun en het harde werk van lieve mensen in mijn omgeving zou dit evenement niet kunnen zijn wat het nu is. Graag stel ik ze aan je voor.

Diedeke Bours

Mijn vrouw en grootste steun

Heel simpel: Zonder Diedeke zou Triumphing cancer de vorm niet kennen die het nu heeft. De uren vliegen voorbij waarin we praten over het evenement en delen we alle mooie en soms verdrietige momenten die daar omheen gebeuren. Zij zorgt dat ik groot droom.

Rogier P. Bakx

Creatief denker, regelneef en waardevolle vriend

"Maak je geen zorgen, ga ik regelen voor je". Ik kan niet eens meer tellen hoe vaak ik deze zin of varianten hierop van Rogier heb gehoord. Hij regelt het gewoon. Een man met een hart van goud en daarnaast mijn technische sparringpartner voor alle creatieve uitspattingen die ik in mijn hoofd heb.

Pascal Buschman

"In-goede-banen-leider"

Pascal is naast mijn broertje (ja: die kleine) en mijn steun ook een ontzettend harde werker. Hij zorgt ieder jaar voor de logistieke zaken tijdens de rit en regelt dat alles wordt opgebouwd en opgeruimd. Niet l*llen, maar poetsen is zijn devies. 

En vele anderen!

Ik geloof erin dat je mensen om je heen moet verzamelen die je kunnen helpen je doel te bereiken. Naast de "harde kern" zijn er door de jaren heen veel mensen betrokken geraakt bij Triumphing cancer. Iedereen met zijn eigen expertise en inbreng. Ik ben ontzettend dankbaar voor de tijd en energie die iedereen investeert om iedere keer weer een evenement neer te zetten waar nog lang over gesproken wordt. 

  • De Route-coaches

    Zonder deze mensen zouden we alle kanten op rijden: Ton van den Born, Ruud Bussmann-Valkman, Peter Dijkstra, Sander Dijkstra, Pieter Dor, Walter Heijns, Bas Kruimer, Marco van Schaik, Leon Veens en Mark Witkamp

  • En de rest...

    die zijn of haar steentje bijdraagt aan de organisatie van Triumphing cancer. Ontzettend bedankt!