Persbericht

Vierde editie Triumphing cancer: Voor wie rijd jij mee?

Op 15 september 2019 vindt voor de vierde keer de motorrit Triumphing cancer plaats: een rit van ongeveer 150 kilometer in het midden van Nederland. Motorrijder Patrick Buschman organiseert de rit, ter nagedachtenis aan zijn moeder, om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Deelnemers kunnen rekenen op een ontspannen rit die vanuit Nieuwegein langs de mooie binnenwegen van midden Nederland leidt. Op het eindpunt wacht een lekkere maaltijd om de dag af te sluiten. Met hun aanwezigheid steunen rijders en bijrijders de activiteiten van KWF Kankerbestrijding, gericht op het bestrijden van de nummer 1 doodsoorzaak in Nederland.

Triumphing cancer is een initiatief van Patrick Buschman, al jaren fanatiek motorrijder. Hij vertelt: “Mijn moeder overleed bijna drie jaar geleden aan kanker. Sindsdien wil ik iets doen, mijn steentje bijdragen aan betere vooruitzichten voor kankerpatiënten. Het succes van de eerste twee edities van Triumphing cancer heeft mijn gevoel iets te willen doen alleen maar sterker gemaakt. Dus rijden we op 16 september opnieuw!”

Meerijden?

Voor €40,- neem je deel aan de rit. Of je een chopper, racer of iets wat daar tussenin zit rijdt maakt niet uit. Ieder merk en type is welkom. De dag start om 13.00 met koffie/thee langs de A27 ter hoogte van Nieuwegein en eindigt rond 17:00 met een lekker maaltijd. Inschrijven kan via http://triumphingcancer.nl/. Belangstellenden die niet mee kunnen rijden, kunnen doneren via https://acties.kwf.nl/fundraisers/patrickbuschman/triumphingcancer2019. Voor meer informatie kun je mailen naar info@triumphingcancer.nl.


Opmerking voor de redactie

 • Het woord "cancer" in “Triumphing cancer” wordt bewust met een kleine “c” geschreven.
 • De foto kan rechtenvrij en kosteloos worden geplaatst. U kunt de foto hier downloaden.
 • Fotobijschrift: Triumphing cancer – Donatie motorrit t.b.v. KWF Kankerbestrijding
 • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisator:

  Patrick Buschman
  Telefoon 06-46706274
  Email info@triumphingcancer.nl
  Website https://www.triumphingcancer.nl