Sander Dijkstra

Nadat ik in februari vorig jaar mijn vader ben verloren aan darmkanker met uitzaaingen in de lever, kwam ik op Facebook een bericht over Triumphing cancer tegen. Dit raakte me gelijk en ik heb me dan ook zonder maar een seconde bedenktijd opgegeven. Wat een fantastisch initiatief van Patrick. Ik heb ook een eigen actie erbij opgestart, wat heel makkelijk gaat via de site van het KWF en heb zo een mooi bedrag bij elkaar kunnen krijgen. Het totaal bedrag wat we opgehaald hebben vorig jaar was sowieso waanzinnig mooi!
De broederschap en saamhorigheid die ik normaal al ervaar bij motorrijders onderling, was op die dag nog sterker. Allemaal mooie mensen met hun eigen verhaal om mee te doen. Ik heb me dan ook gelijk weer opgegeven voor de rit van 2018.
Ik wens Patrick en zijn team veel succes met de voorbereidingen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het weer een mooie route en een onvergetelijke dag wordt.